Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Leveranciers

Italiaans bedrijf presenteert bizarre nieuwe atractie

19-05-2019, 10.51 uur

De Italiaanse fabrikant Zamperla brengt een bizarre nieuwe attractie op de markt. Het bedrijf presenteert de zogeheten 'nebulaz', een draaiende constructie met vier armen vastgemaakt aan vier tandwielen. Aan de uiteindes van de armen zijn gondels voor vier personen bevestigd.

De attractie is zo afgesteld dat de armen steeds rakelings langs elkaar heen gaan. Dat zorgt voor een intrigerend schouwspel. "Hebben jullie zin om onze nieuwste ride uit te proberen?", vraagt de fabrikant op Twitter. Een eerste exemplaar opent binnenkort in een pretpark in New York.

Zamperla staat bekend om het fabriceren van kleinschalige familieattracties. Voorbeelden dicht bij huis zijn Het DrakenNest in Avonturenpark Hellendoorn en de Alpenrutsche in Toverland.



Meer leveranciers
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be