Phantasialand

Phantasialand verft attractie blauw

09-05-2019, 16.07 uur | Reacties

Een attractie in Phantasialand krijgt een nieuwe kleur. Het exterieur van de overdekte achtbaan Temple of the Night Hawk wordt blauw geverfd. De 31 jaar oude rollercoaster is op dit moment gesloten voor de toevoeging van virtualreality-brillen.

Veel muren, trappen, hekken en palen zijn al blauw gemaakt. Ook verschenen er blauwe doeken boven de wachtrij. Wat er met het interieur gebeurt, is afwachten. Het Duitse pretpark heeft nog geen openingsdatum bekendgemaakt.


ZIE OOK: Toverland zoekt spullen die blauw geverfd mogen worden

De vier minuten durende VR-rit komt in het teken te staan van drie vrolijke vleermuizen, afkomstig uit een animatiefilm van concurrent Europa-Park. Volgens Phantasialand gaat het om "de langste VR-achtbaan ter wereld". De nieuwe naam wordt Crazy Bats.

Kritisch
Fans van het attractiepark reageerden eerder zeer kritisch op de aangekondigde aanpassingen. Temple of the Night Hawk ligt in het themagebied Fantasy, waar ook themadeel Wuze Town bij hoort. Onder de achtbaan bevindt zich de iconische darkride Hollywood Tour.ZIE OOK: Phantasialand bevestigt plannen voor nieuwe virtualreality-achtbaan

Reacties