Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Phantasialand

Phantasialand verft attractie blauw

09-05-2019, 16.07 uur

Een attractie in Phantasialand krijgt een nieuwe kleur. Het exterieur van de overdekte achtbaan Temple of the Night Hawk wordt blauw geverfd. De 31 jaar oude rollercoaster is op dit moment gesloten voor de toevoeging van virtualreality-brillen.

Veel muren, trappen, hekken en palen zijn al blauw gemaakt. Ook verschenen er blauwe doeken boven de wachtrij. Wat er met het interieur gebeurt, is afwachten. Het Duitse pretpark heeft nog geen openingsdatum bekendgemaakt.

De vier minuten durende VR-rit komt in het teken te staan van drie vrolijke vleermuizen, afkomstig uit een animatiefilm van concurrent Europa-Park. Volgens Phantasialand gaat het om "de langste VR-achtbaan ter wereld". De nieuwe naam wordt Crazy Bats.

Kritisch
Fans van het attractiepark reageerden eerder zeer kritisch op de aangekondigde aanpassingen. Temple of the Night Hawk ligt in het themagebied Fantasy, waar ook themadeel Wuze Town bij hoort. Onder de achtbaan bevindt zich de iconische darkride Hollywood Tour.Meer Phantasialand
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be