Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Legoland Discovery Centre Scheveningen

30.000 Lego-steentjes gearriveerd voor Legoland Scheveningen

08-05-2019, 19.57 uur

In Scheveningen zijn vandaag de eerste 30.000 Lego-steentjes gearriveerd voor een nieuw Legoland-pretpark. Het overdekte attractiepark Legoland Discovery Centre Scheveningen opent in het voorjaar van 2020 de deuren. Algemeen manager Boet Hensen gaf vandaag het startsein voor de bouw van de attracties en Lego-bouwwerken.

Dat deed hij samen met enkele kinderen uit de buurt. Het gebouw aan de Scheveningse boulevard werd eind februari al opgeleverd. Het gaat echter nog een jaar duren voor alle Lego-attracties af zijn. Daarvoor zijn in totaal drie miljoen steentjes nodig.

Het Legoland Discovery Centre - bedoeld voor kinderen van 3 tot 10 jaar - krijgt verschillende speelgebieden, een Lego-darkride, een 4D-bioscoop, een Lego-miniatuurstad en een grote Lego-winkel. De vestiging in de Zuid-Hollandse badplaats is de 27e wereldwijd en de eerste in Nederland.

Sea Life
Eigenaar is de Britse groep Merlin Entertainments, bekend van het nabijgelegen aquarium Sea Life Scheveningen, het Amsterdamse wassenbeeldenmuseum Madame Tussauds en horrorattractie The Amsterdam Dungeon.

Meer Legoland Discovery Centre Scheveningen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be