Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling-attractie Villa Volta weer geopend, maar voor hoelang?

08-05-2019, 13.11 uurBeeld: @promenadefotos

De Efteling heeft Villa Volta opnieuw heropend. Het vervloekte huis van Hugo van den Loonsche Duynen was de afgelopen tweeënhalve week gesloten vanwege een hardnekkig technisch probleem. Vanaf vandaag kunnen bezoekers de attractie weer betreden.

De vraag is echter: voor hoelang? In februari en maart was de attractie ook al vijf weken dicht in verband met een defect. Op 9 maart leek het probleem verholpen te zijn. Toch moesten de deuren op 21 april weer gesloten worden.

Blijft Villa Volta voorlopig wel operationeel? "We kunnen helaas niet in de toekomst kijken", vertelt een Efteling-woordvoerster aan Looopings. "We houden de attractie nog wel even in de gaten." Er staan in ieder geval geen werkzaamheden meer op de planning.

Bouwer
Wat er precies mis was met Villa Volta, maakt het sprookjespark niet bekend. De attractie, gebouwd door de Nederlandse fabrikant Vekoma, opende 23 jaar geleden.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be