Ouwehands Dierenpark Rhenen

Tv-serie: achter de schermen bij Ouwehands Dierenpark

16-06-2019, 16:27 uur | Reacties

Wat gebeurt er achter de schermen van Ouwehands Dierenpark in Rhenen? Een nieuwe tv-serie toont wat erbij komt kijken om een dierentuin te runnen. Vanavond is de eerste aflevering van de zesdelige docusoap Het Echte Leven in de Dierentuin te zien.

De makers mochten bij hoge uitzondering filmen op plekken die niet toegankelijk zijn voor het publiek. Ook is er uitgebreid gesproken met dierenverzorgers. Bovendien werden de dieren in het park dag en nacht gevolgd met verborgen camera's. Acteur Jacob Derwig verzorgt de voice-over.


ZIE OOK: Ouwehands Dierenpark: 'Omzet 50 procent hoger door reuzenpanda's'

De eerste aflevering draait onder meer om de introductie van een nieuw mannetje bij de ringstaartmaki’s. Daarnaast is er aandacht voor de beroemde reuzenpanda's Xing Ya en Wu Wen, die in 2017 naar Ouwehands Dierenpark kwamen. Men hoopt op een pandababy, tot nu toe zonder succes.

Wekelijks
Het Echte Leven in de Dierentuin is vanaf vanavond tot en met 21 juli wekelijks te zien op NPO 1 om 21.20 uur. De afleveringen zijn ook terug te kijken op internet. Het programma is een coproductie van publieke omroep NTR en tv-producent I Care Producties.

ZIE OOK: Hartverscheurend: baby-olifantje Ouwehands Dierenpark dood na aanval

Reacties