Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Ouwehands Dierenpark Rhenen

Tv-serie: achter de schermen bij Ouwehands Dierenpark

16-06-2019, 16.27 uur

Wat gebeurt er achter de schermen van Ouwehands Dierenpark in Rhenen? Een nieuwe tv-serie toont wat erbij komt kijken om een dierentuin te runnen. Vanavond is de eerste aflevering van de zesdelige docusoap Het Echte Leven in de Dierentuin te zien.

De makers mochten bij hoge uitzondering filmen op plekken die niet toegankelijk zijn voor het publiek. Ook is er uitgebreid gesproken met dierenverzorgers. Bovendien werden de dieren in het park dag en nacht gevolgd met verborgen camera's. Acteur Jacob Derwig verzorgt de voice-over.

De eerste aflevering draait onder meer om de introductie van een nieuw mannetje bij de ringstaartmaki’s. Daarnaast is er aandacht voor de beroemde reuzenpanda's Xing Ya en Wu Wen, die in 2017 naar Ouwehands Dierenpark kwamen. Men hoopt op een pandababy, tot nu toe zonder succes.

Wekelijks
Het Echte Leven in de Dierentuin is vanaf vanavond tot en met 21 juli wekelijks te zien op NPO 1 om 21.20 uur. De afleveringen zijn ook terug te kijken op internet. Het programma is een coproductie van publieke omroep NTR en tv-producent I Care Producties.

Meer Ouwehands Dierenpark Rhenen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be