Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Kinderziektes plagen vernieuwde oldtimerbaan Efteling

02-05-2019, 11.47 uur

De vernieuwde oldtimerbaan in de Efteling wordt geplaagd door kinderziektes. Gisteren moest De Oude Tufferbaan al meermaals gesloten worden vanwege technische problemen. Ook vandaag blijft de familieattractie dicht. Volgens een woordvoerster is er sprake van "een soort storing".

Er hoeft echter geen reparatie plaats te vinden. "Het gaat om het optimaliseren van het systeem, zoals we vaker zien bij nieuwe of vernieuwde attracties", legt ze uit. Wanneer bezoekers weer een ritje kunnen maken, is op dit moment niet duidelijk. "Maar we hopen zo snel mogelijk."

De Oude Tufferbaan was onlangs twee maanden gesloten voor een renovatie. Daarbij zijn het besturingssysteem en de karretjes vervangen. De nieuwe onderdelen werden geleverd door de Duitse firma Metallbau Emmeln. Er kwamen ook nieuwe interactieve scènes met boederijdieren.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be