Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Nieuwe borden tonen lengte-eisen voor Efteling-attracties

01-05-2019, 15.32 uur

Voor Efteling-bezoekers is voortaan in één oogopslag duidelijk wat de lengte-eisen voor de attracties zijn. Bij de hoofdingang van het sprookjespark zijn speciale borden verschenen die de minimumlengtes voor verschillende achtbanen tonen. Kinderen kunnen op die plek ook meteen gemeten worden.

"Dankzij deze nieuwe borden kunnen gasten meteen zien vanaf welke lengte ze in welke attractie kunnen", legt een woordvoerster uit. De panelen bevinden zich tussen de kaartcontrole en souvenirwinkel Efteldingen. Er worden vijf attracties getoond: Baron 1898 (1.32 meter), Joris en de Draak (1.10 meter) en Vogel Rok, de Python en De Vliegende Hollander (1.20 meter).

Onlangs werd de minimumlengte voor Baron 1898 verlaagd van 1.40 meter naar 1.32 meter. De Bob ontbreekt op de nieuwe borden. Daar mogen kinderen al een ritje in maken als ze zelfstandig kunnen lopen.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be