Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Aanrijding op parkeerplaats Efteling: kind naar het ziekenhuis

24-04-2019, 19.40 uurBeeld: FPMB/Erik Haverhals

Op de parkeerplaats van de Efteling is vanmiddag een kind aangereden door een auto. Dat gebeurde rond 17.45 uur op de laan richting de uitgang van het parkeerterrein. Het slachtoffer stak plotseling de weg over, melden ooggetuigen.

De automobilist in kwestie kon de jonge bezoeker daarbij niet meer ontwijken. Er moest een ambulance ter plaatse komen. Die heeft het kind uiteindelijk meegenomen naar het ziekenhuis. Het is niet duidelijk hoe ernstig de verwondingen zijn. De bestuurder raakte niet gewond.

Op de parkeerplaats van de Efteling moeten bezoekers na afloop van een dagje uit een drukke dubbele rijbaan oversteken om bij hun wagen te komen. Dat zorgt zo nu en dan voor gevaarlijke situaties.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be