Wanneer gaan de pretparken weer open? Check looopings.nl/open voor alle data.
Walibi Holland

Walibi Holland haalt condooms uit souvenirwinkels

24-04-2019, 20:10 uur | Reacties

Walibi Holland is gestopt met de verkoop van condooms. Sinds 2015 werden in het pretpark speciale Walibi-condooms verkocht, met de tekst 'Hard gaan' op de verpakking. Vanaf dit seizoen zijn de pikante souvenirs nergens meer te vinden, bevestigt een woordvoerder aan Looopings.

In 2018 werd de condoomcollectie nog uitgebreid. Toen introduceerde Walibi verschillende nieuwe soorten condooms met ludieke woordspelingen. "Dit jaar verkopen we ze inderdaad niet meer", zegt de voorlichter. Alleen in het aangrenzende vakantiepark Walibi Village kunnen verblijfsgasten nog standaard Durex-condooms aanschaffen.


ZIE OOK: Bezoekers Walibi Holland gaan 'hard': pretpark verkoopt speciale Walibi-condooms

De keuze om geen voorbehoedsmiddelen meer aan te bieden in de Walibi-winkels, hangt ongetwijfeld samen met de nieuwe doelgroep van het attractiepark. Sinds dit jaar focust men niet meer alleen op tieners en twintigers, maar ook op gezinnen met kinderen.

Behoefte
Toch houdt de woordvoerder nog een slag om de arm. "Als er toch behoefte aan blijkt te zijn, keren de condooms volgend seizoen wellicht weer terug", vertelt hij. "Daar is dus nog niks over besloten."

ZIE OOK: Walibi breidt condoomcollectie uit

Reacties