Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Walibi Holland haalt condooms uit souvenirwinkels

24-04-2019, 20.10 uur

Walibi Holland is gestopt met de verkoop van condooms. Sinds 2015 werden in het pretpark speciale Walibi-condooms verkocht, met de tekst 'Hard gaan' op de verpakking. Vanaf dit seizoen zijn de pikante souvenirs nergens meer te vinden, bevestigt een woordvoerder aan Looopings.

In 2018 werd de condoomcollectie nog uitgebreid. Toen introduceerde Walibi verschillende nieuwe soorten condooms met ludieke woordspelingen. "Dit jaar verkopen we ze inderdaad niet meer", zegt de voorlichter. Alleen in het aangrenzende vakantiepark Walibi Village kunnen verblijfsgasten nog standaard Durex-condooms aanschaffen.

De keuze om geen voorbehoedsmiddelen meer aan te bieden in de Walibi-winkels, hangt ongetwijfeld samen met de nieuwe doelgroep van het attractiepark. Sinds dit jaar focust men niet meer alleen op tieners en twintigers, maar ook op gezinnen met kinderen.

Behoefte
Toch houdt de woordvoerder nog een slag om de arm. "Als er toch behoefte aan blijkt te zijn, keren de condooms volgend seizoen wellicht weer terug", vertelt hij. "Daar is dus nog niks over besloten."

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be