Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bellewaerde Park

Agressieve tieners opgepakt in Belgisch pretpark

23-04-2019, 10.47 uur

In het Belgische pretpark Bellewaerde zijn enkele Franse jongeren opgepakt. De bezoekers misdroegen zich vrijdagmiddag in de wachtrij voor een attractie. Toen medewerkers van het attractiepark zich ermee gingen bemoeien, ontstond een opstootje.

"Ze werden agressief tegen het personeel dat hen aanspraak op hun gedrag", vertelt een woordvoerster van Bellewaerde aan regionale media. Ook opgetrommelde beveiligers wisten de jongeren niet tot bedaren te brengen. Vervolgens schakelde het park de politie in.

De ruziemakers werden door politieagenten meegenomen voor verhoor. Daarna zijn ze teruggestuurd naar hun bus op de parkeerplaats, in afwachting van de terugreis. "Het incident was uiteindelijk snel onder controle", aldus de voorlichtster.

Meer Bellewaerde Park
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be