Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland opent snoepwinkel met een verhaal

19-04-2019, 14.17 uur

Bezoekers van Toverland kunnen vanaf vandaag zoetigheden proeven in een nieuwe snoepwinkel. De Maximus' Shop in het overdekte themagebied Wunderwald heeft een make-over gehad. In plaats van Milka-producten is er nu snoep verkrijgbaar.

"Het assortiment is gebaseerd op de experimenten van uitvinder Maximus Müller, het hoofdpersonage van de naastgelegen bobsleebaan Maximus' Blitz Bahn", vertelt een woordvoerster aan Looopings. "De geslaagde snoepexperimenten, zoals de toverballen van Maximus, verkopen we hier." Er is ook schepsnoep te vinden.

Het Limburgse attractiepark is gestopt met de samenwerking met Milka. "Dit biedt ons de mogelijkheid om meer snoep in het Maximus-thema aan te bieden."

Gezond
In 2017 sloot Toverland zich aan bij een samenwerkingsverband van dagattracties die meer gezond eten willen aanbieden. Daar valt dit initiatief niet onder.Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be