Wanneer gaan de pretparken weer open? Check looopings.nl/open voor alle data.
Efteling

Efteling introduceert pas voor onbeperkte actiefoto's

18-04-2019, 23:26 uur | ReactiesFoto: promenadefotos, Gianni Beckers

Tijdens een dagje Efteling alle actiefoto's scoren? Het attractiepark verkoopt sinds deze week een pas waarmee bezoekers foto's gemaakt in attracties onbeperkt kunnen downloaden. Dat bevestigt een woordvoerder aan Looopings. De zogeheten Digi-Fotopas kost 25 euro per dag.

In de Efteling worden automatisch actiefoto's gemaakt in de Python, de Piraña, Carnaval Festival, de Bob, Fata Morgana, Droomvlucht, Vogel Rok, De Vliegende Hollander, Joris en de Draak, Baron 1898 en Symbolica. Niet alle fotobalies zijn elke dag geopend. Verder is er een interactieve fotostudio met een green screen in de Game Gallery.


ZIE OOK: Efteling haalt 1 aprilgrap uit in souvenirwinkel

Als de nieuwe pas een succes blijkt te zijn, komen er in een later stadium mogelijk ook fotopassen voor meerdere dagen. "Afhankelijk van de verblijfsduur van een gast", legt de voorlichter uit. Of de Efteling ook een fotopas voor een heel jaar gaat invoeren, is nog niet bekend.

Printen
De actiefoto's in de Efteling worden verzorgd door het Britse bedrijf Picsolve. Wie een foto wil laten printen, betaalt 10 euro per keer.

ZIE OOK: Bijzonder Efteling-souvenir: miniatuurversie van entreegebouw

Reacties