Phantasialand

Phantasialand promoot nieuwe achtbaan met mysterieuze maquette

20-04-2019, 18:28 uur | Reacties

Een mysterieuze maquette moet bezoekers van Phantasialand enthousiast maken voor een nieuwe achtbaan. In het Duitse pretpark staat sinds kort een raadselachtige langwerpige kist met kijkgaten erin. Wie daar doorheen tuurt, ziet een model in steampunk-stijl.

In het nieuwe themagebied Rookburgh wordt gebouwd aan de flying coaster F.L.Y. en Hotel Charles Lindbergh, het derde hotel van Phantasialand. "Hier ontstaat de ultieme steampunk-beleving, voor dag en nacht", staat op een informatiebord. "Bereid je voor op de eerste flying launch coaster en de langste flying coaster ter wereld."


ZIE OOK: Indrukwekkende bouwfoto's van nieuwe flying coaster Phantasialand

Op de kist staat een afbeelding van de 'Rookburgh Steam Company'. De maquette is te vinden op een nieuw pleintje in parkdeel Wuze Town. Daarnaast verscheen de afgelopen maanden een enorme muur die Rookburgh scheidt van de rest van het park.

Virtual reality
Wanneer Rookburgh af moet zijn, is nog niet bekendgemaakt. Komende zomer opent Phantasialand de virtualreality-achtbaan Crazy Bats. Daarvoor wordt de bestaande overdekte rollercoaster Temple of the Night Hawk omgebouwd.

ZIE OOK: Phantasialand kondigt derde themahotel aan: 'Uniek samenspel met nieuwe achtbaan'

Reacties