Wanneer gaan de pretparken weer open? Check looopings.nl/open voor alle data.
Efteling

Efteling-site nu ook in het Hebreeuws: 'Populaire bestemming voor Israëliërs'

17-04-2019, 19:39 uur | Reacties

De officiële website van de Efteling is er nu ook in het Hebreeuws. Wie naar efteling.com gaat, kan de optie Hebreeuws selecteren in het talenmenu. Daarbij staat de vlag van Israël. Volgens een woordvoerder van het attractiepark verwelkomt de Efteling jaarlijks veel Israëliërs.

"De Efteling is een populaire bestemming als het gaat om de zogenaamde bar mitswa-reizen", weet de voorlichter. "Deze toevoeging op de website past bij de internationaliseringsslag die we aan het maken zijn." Tegenwoordig komt één op de vijf Efteling-bezoekers uit het buitenland.


ZIE OOK: 20 procent van Efteling-bezoekers komt uit het buitenland

"Er is een plek waar je aan de dagelijkse sleur kunt ontsnappen", staat in het Hebreeuws op de Israëlische Efteling-homepage. In een omschrijving van het park worden Droomvlucht, Joris en de Draak, Carnaval Festival, Baron 1898 en Symbolica expliciet genoemd. Ook staan er foto's van Vogel Rok, Holle Bolle Gijs en watershow Aquanura. Het bestellen van tickets kan momenteel alleen nog in het Engels.

Sinds enkele jaren bestaat er eveneens een Chinese versie van de Efteling-site.ZIE OOK: Efteling lanceert Chinese website

Reacties