Welkom!

Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.

Help ons door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
Deze hinderlijke boodschap zal dan verdwijnen. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland zoekt ruim honderd acteurs voor Halloween Nights

16-04-2019, 14:24 uur | Reacties

Ook Toverland is op zoek naar scare actors voor het halloweenseizoen. Gisteren werd al duidelijk dat Walibi Holland gestart is met de zoektocht naar halloweenacteurs. Vandaag maakt Toverland bekend dat er ruim honderd scare actors gezocht worden voor de Halloween Nights in het Limburgse attractiepark.

Die vinden dit jaar plaats op zeven avonden in oktober. "We zoeken meer dan honderd personen die in de huid van angstaanjagende karakters willen kruipen", zegt een woordvoerster. Geïnteresseerden kunnen zich vanaf nu aanmelden voor een auditie via toverland.com/scareactor.

ZIE OOK: Gezocht: scare actors voor Halloween Fright Nights in Walibi Holland

Volgens de voorlichtster worden de Halloween Nights in 2019 "spectaculairder dan ooit", met 25 procent meer acteurs dan voorgaande jaren. "Bij de audities bekijken we welke acteurs het beste passen bij de karakterrollen die we dit jaar gaan inzetten", vult creatief leider David Slob aan.

Kindvriendelijk
De minimumleeftijd om mee te mogen doen is 18 jaar. Er zijn auditie-avonden op 20, 21 en 22 augustus. Op 11 oktober volgt de generale repetitie. Naast de Halloween Nights wordt er ook een kindvriendelijk halloweenfeest georganiseerd, voor bezoekers tot 12 jaar. Ook daarvoor zoekt het park scare actors.

ZIE OOK: Toverland trapt halloweenseizoen af met drie nieuwe scare zones

Reacties
Bijdrage