Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Sybrandy's Speel- en Natuurpark

'Goedkoopste attractiepark van Nederland' gaat na 55 jaar dicht

16-04-2019, 12.35 uur

Een familiepretpark in Friesland sluit na 55 jaar definitief de poorten. Sybrandy's Speelpark in Oudemirdum is op zondag 25 augustus voor de allerlaatste keer geopend. Sinds 2013 werd gezocht naar een koper voor het park, maar die is niet gevonden. Daarom heeft eigenaar Simon Sybrandy besloten om het park op te doeken.

"We hebben er lang en diep over nagedacht", aldus Sybrandy, die met pensioen gaat. Zijn zoon Rienk ziet het niet zitten om het bedrijf alleen te runnen. "Deze moeilijke beslissing gaat niet over één nacht ijs. We hadden het graag anders gezien, want het is een gezond en goedlopend bedrijf."

De afgelopen zes jaar zocht men actief naar een geschikte overnamekandidaat. "Diverse kandidaten hebben interesse getoond in ons speelpark, maar helaas heeft dit niet tot overname geleid. We vinden het ongelofelijk jammer dat het park na 55 jaar de deuren sluit."

Veiling
Sybrandy's Speelpark adverteert met de slogan "het goedkoopste attractiepark van Nederland". De entreeprijs bedraagt 9,60 euro per persoon. Jaarlijks komen er tussen de 35.000 en 40.000 bezoekers. Komend najaar worden alle attracties via een online veiling verkocht.

Meer Sybrandy's Speel- en Natuurpark
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be