Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Phantasialand

Indrukwekkende bouwfoto's van nieuwe flying coaster Phantasialand

14-04-2019, 21.23 uur

De nieuwe flying coaster F.L.Y. in Phantasialand is bijna volledig opgebouwd. Op het bouwterrein ontbreken nog slechts enkele steunpilaren en baandelen, blijkt uit nieuwe foto's. In een YouTube-video komen indrukwekkende beelden voorbij van de bouwplaats.

F.L.Y. wordt de langste flying coaster ter wereld en de eerste met een lancering. Phantasialand ging voor het project in zee met de Nederlandse achtbaanbouwer Vekoma. In het bijbehorende themagebied Rookburgh komt ook het nieuwe Hotel Charles Lindbergh te liggen.

Voor de bouw van F.L.Y. werd tussen de bestaande themadelen Berlin en Wuze Town een enorme put gegraven. Daar ontstond de afgelopen twee jaar een imposante wirwar van bordeauxrode stukken achtbaanrail. Het openingsjaar is nog steeds niet bekendgemaakt. Het lijkt echter zeer onwaarschijnlijk dat de attractie nog dit jaar opengaat.

Meer Phantasialand
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be