Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris viert première Toy Story 4 met Toy Story Play Days

12-04-2019, 15.11 uurBeeld: @characterspblog

Disneyland Paris staat komende zomer uitgebreid stil bij de première van de bioscoopfilm Toy Story 4. In het Walt Disney Studios Park vindt van dinsdag 18 tot en met vrijdag 28 juni een speciaal Toy Story-evenement plaats, met extra activiteiten en entertainment.

Het elfdaagse festival wordt Toy Story Play Days genoemd. Bezoekers kunnen meedoen aan een digitale speurtocht om het nieuwe Toy Story-personage Forky te vinden. In het Studio Theater, waar nu een Marvel-stuntshow te zien is, wordt tijdens het evenement een voorproefje op Toy Story 4 vertoond.

Bovendien kunnen gasten niet alleen op de foto met de Toy Story-figuren Buzz Lightyear, Woody en Jessie, maar ook met Bo Peep. De vrouwelijke schaapherder heeft een prominente rol in Toy Story 4. Verder zijn er speciale Toy Story-souvenirs en -hapjes verkrijgbaar.

Themagebied
Al sinds 2006 staat er een Toy Story-attractie in Disneyland Paris: de interactieve darkride Buzz Lightyear Laser Blast. In 2010 opende het Toy Story-themagebied Toy Story Playland, met drie verschillende attracties: RC Racer, Slinky Dog Zigzag Spin en Toy Soldiers Parachute Drop.

De nieuwe Pixar-film draait vanaf woensdag 26 juni in de bioscoop.Meer Disneyland Paris
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be