Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris experimenteert met single riders-rij bij achtbaan

15-04-2019, 21.02 uur

Eén van de achtbanen in Disneyland Paris krijgt een speciale single riders-rij. Bij de rollercoaster Indiana Jones and the Temple of Peril komt deze week een aparte wachtrij voor personen die alleen zijn. Daarmee vullen medewerkers lege plekken in de karretjes op.

Het gaat om een experiment om de capaciteit van de attractie te verhogen, laat Disney weten. De proef loopt vanaf dinsdag 16 april tot en met komende zomer. Daarna wordt bekeken of de extra rij een succes is.

Indiana Jones and the Temple of Peril is een zeshonderd meter lange loopingachtbaan van de Zwitserse fabrikant Intamin, geopend in 1993. De attractie had al een aparte FastPass-ingang.

Vijf attracties
Op dit moment zijn vijf attracties in de Disney-parken uitgerust met een single riders-wachtrij: Hyperspace Mountain, Crush's Coaster, Ratatouille: The Adventure, RC Racer en Toy Soldiers Parachute Drop.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be