Welkom!

Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.

Help ons door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
Deze hinderlijke boodschap zal dan verdwijnen. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland redt baby-eendjes van pijnlijke dood

08-04-2019, 15:46 uur | Reacties

Medewerkers van het Limburgse attractiepark Toverland hebben vanochtend veertien baby-eendjes gered van een pijnlijke dood. De dieren zwommen nietsvermoedend door de wildwaterbaan Djengu River, die op dat moment nog niet in bedrijf was.

Als de pompen van de attractie op dat moment aangezet waren, zouden de jonge eendjes het niet overleefd hebben. Personeelsleden besloten de dieren daarom met behulp van een schepnet uit het water te vissen. Vervolgens konden ze herenigd worden met hun moeder.

ZIE OOK: Twaalf jonge eendjes gered uit wildwaterbaan Toverland

Op social media verschenen beelden van de reddingsactie. "Vanmorgen dachten veertien baby-eendjes een ritje te maken in Djengu River", laat Toverland weten. "Gelukkig waren onze medewerkers er snel bij." De eendjes maken het goed. "We hebben hen naar een nieuw onderkomen gebracht, een paar meter verderop."

Konijn
Djengu River blijkt een geliefde locatie voor dieren. Vorig jaar werden er ook al jonge eendjes én een zwemmend konijn gered uit dezelfde attractie.ZIE OOK: Hartverwarmend: medewerker Toverland redt konijntje uit wildwaterbaan

Reacties
Bijdrage