Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Duinrell

Zoek mee naar Duinrell-boefjes

09-04-2012, 19.21 uur

Gezocht: twee minderjarige boefjes die op Goede Vrijdag in Duinrell een 12-jarig jongetje met bruut geweld hebben beroofd. De jongen uit Zoetermeer stond te bellen toen een van de twee wannabe-gangsters hem aansprak.

Dat het weerloze jongetje weigerde om zijn telefoon af te staan was voor de tweede steelboy een reden om hem in de rug aan te vallen. De jeugdcrimineel drukte een mes onder zijn neus en maakte hem alsnog zijn telefoon en portemonnee afhandig. Beide rovers zijn daarna verder het pretpark in gevlucht.

Donkere dader nummer één (ongeveer 15 jaar, 1.85 meter lang) heeft zwart kroeshaar en droeg een zwarte trui. De tweede dader had een groen/geel shirt aan. Gaat er een belletje rinkelen? Grijp de jochies zo snel mogelijk in hun kraag en lever ze af bij Duinrell.

Meer Duinrell
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be