Efteling

Efteling haalt 1 aprilgrap uit in souvenirwinkel

01-04-2019, 18:12 uur | Reacties

De Efteling heeft vandaag een lollige grap uitgehaald in een souvenirwinkel. Het attractiepark hield bezoekers voor dat ze de Nieuwe Kleren van de Keizer op de kop konden tikken. Dat viel te lezen op een bordje in de winkel Efteldingen, gelegen bij de hoofdingang. De kosten van het exclusieve souvenirtje: 75 euro.

Het gelijknamige sprookje leert ons echter dat de kleren onzichtbaar zijn voor domme mensen. Er viel dan ook weinig te zien. In werkelijkheid hingen er alleen enkele lege kledinghangers aan een rek. Het is niet duidelijk of iemand geprobeerd heeft om het bijzondere aandenken mee naar huis te nemen.


ZIE OOK: Efteling: 'Baby's kunnen straks ook in de Python'

Het sprookje van De Nieuwe Kleren van de Keizer is sinds 2012 onderdeel van het Sprookjesbos. Het verhaal gaat over een keizer die te ijdel is om toe te geven dat hij door twee kleermakers bij de neus wordt genomen.

Python
De Efteling houdt wel van een grapje op zijn tijd. Vorig jaar maakte het sprookjespark nog bekend dat baby's voortaan ook een ritje kunnen maken in de Python, dankzij een speciaal kinderzitje.

ZIE OOK: Bizar: Efteling heeft nu ook souvenirtje van 1200 euro

Reacties