Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Amusementspark Tivoli

Pretpark in Gelderland opent nieuwe 4D-bioscoop

02-04-2019, 10.24 uur | Reacties

Een familiepretpark in Gelderland presenteert dit jaar een nieuwe 4D-biscoop. Bezoekers van Amusementspark Tivoli kunnen binnenkort kijken naar verschillende 3D-films met speciale effecten. Dat heeft het attractiepark, gelegen in het Gelderse dorpje Berg en Dal, gisteren bekendgemaakt.

"Er wacht een bijzondere filmervaring op je in de nieuwste attractie: Tivoli's 4D Bios", staat op de website van het park. Welke films in het overdekte theater te zien zullen zijn, is nog niet bekendgemaakt. Kinderen onder de 5 jaar moeten begeleid worden door een volwassene.

Het zomerseizoen van Tivoli start op zaterdag 6 april. In het park staan zo'n dertig attracties en speeltoestellen. Toegangskaarten kosten 14,75 euro per persoon. Voor een parkeerplek moet 2 euro betaald worden.

Meer Amusementspark Tivoli
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be