Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Pretpark de Valkenier

Limburgs pretpark opent achtbaan voor kinderen vanaf 2 jaar

25-05-2019, 16.27 uurBeeld: Bob Van Dyck

Een nieuwe achtbaan in een Limburgs attractiepark is al weggelegd voor kinderen vanaf 2 jaar. Pretpark de Valkenier in Valkenburg heeft dit jaar twee attracties vervangen door een nieuwe rollercoaster voor de allerkleinsten.

Het simpele achtbaantje met de naam Krummel is 138 meter lang en 4,5 meter hoog. Vandaag vond de opening plaats. De attractie werd gebouwd door de Turkse fabrikant Güven. Vergelijkbare banen zijn regelmatig op de kermis te vinden.

De zweefmolen Dancing Queen en de simulator Maanraket hebben dit jaar het veld moeten ruimen, bevestigt een woordvoerster van de Valkenier aan Looopings. Men heeft de molen Surfing verplaatst naar de oude locatie van de Dancing Queen.

Voordelig
De Valkenier adverteert met de slogan "Europa's voordeligste pretpark". Een kaartje kost 15,50 euro aan de kassa en 14,95 euro via internet. Sinds de jaren tachtig staat er al een andere achtbaan in het park. Die heet tegenwoordig Green Snake.Meer Pretpark de Valkenier
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be