Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling blijft langer geopend door foutje

31-03-2019, 16.36 uurBeeld: Thatdutchcameradude

Door een vergissing blijft de Efteling vandaag langer open dan gepland. Op uitgedeelde entreebewijzen staat dat het attractiepark vandaag tot 19.00 uur geopend zal zijn. In werkelijkheid was het de bedoeling dat de Efteling al om 18.00 uur zal sluiten.

"Er is inderdaad een foutje gemaakt door op de tickets 19.00 uur als sluitingstijd te vermelden", meldt een woordvoerder aan Looopings. "We zijn daarom vandaag flexibeler met het sluiten van de attracties." De meeste attracties blijven tot 19.00 uur in bedrijf.

Wel sluiten de wachtrijen iets eerder. In de Efteling-app staat dat die vandaag om 18.30 uur dicht zullen gaan. Normaal gesproken kunnen bezoekers tot sluitingstijd aansluiten in de rijen.

Bedrijfsevenement
Verder is er om 19.15 uur een extra show van fonteinenspektakel Aquanura. In de Efteling vindt dit weekend een bedrijfsevenement van de Rabobank plaats, met veel extra entertainment. Abonnementen zijn daarom niet geldig.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be