Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Phantasialand

Vreemde muur verschenen bij nieuw themagebied Phantasialand

01-04-2019, 17.23 uurBeeld: @nrwparks, @cslkenny

In Phantasialand is de afgelopen maanden een gigantische muur verschenen. Wie door themagebied Wuze Town loopt, ziet nu een enorme wand met vreemde vormen, sierlijke torentjes, raampjes en silhouetten van draken. De opvallende barrière dient als de afscheiding tussen Wuze Town en het nieuwe themadeel Rookburgh.

In Rookburgh wordt gewerkt aan de gelanceerde flying coaster F.L.Y. en Hotel Charles Lindbergh. De bouw van de muur begon vorig jaar al. Afgelopen winter heeft het Duitse pretpark de blikvanger gedecoreerd in de koddige stijl van Wuze Town, bekend van de spinning coasters Winja's Fear en Winja's Force. Ook verschenen er enkele nieuwe toegangspoorten richting Rookburgh.

De achterzijde van de muur - aan de kant van de nieuwe achtbaan - wordt vormgegeven als een ouderwetse fabriek. Een ander gedeelte van de scheidingswand is nog niet af. Wie op het grote plein van parkdeel Berlin staat, ziet een immense stalen constructie boven de gebouwtjes uit torenen. Die moet nog aangekleed worden.

Openingsjaar
Het zomerseizoen van Phantasialand ging vandaag officieel van start. De komende maanden is het park nog druk bezig met het afmaken van de nieuwe flying coaster. Tot op heden werd het verwachte openingsjaar van de spectaculaire attractie niet gecommuniceerd. Op een parkeerplaats liggen nog een hoop baandelen en steunpilaren klaar om gemonteerd te worden.





















Meer Phantasialand
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be