Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Phantasialand

Vreemde muur verschenen bij nieuw themagebied Phantasialand

01-04-2019, 17.23 uur | ReactiesBeeld: @nrwparks, @cslkenny

In Phantasialand is de afgelopen maanden een gigantische muur verschenen. Wie door themagebied Wuze Town loopt, ziet nu een enorme wand met vreemde vormen, sierlijke torentjes, raampjes en silhouetten van draken. De opvallende barrière dient als de afscheiding tussen Wuze Town en het nieuwe themadeel Rookburgh.

In Rookburgh wordt gewerkt aan de gelanceerde flying coaster F.L.Y. en Hotel Charles Lindbergh. De bouw van de muur begon vorig jaar al. Afgelopen winter heeft het Duitse pretpark de blikvanger gedecoreerd in de koddige stijl van Wuze Town, bekend van de spinning coasters Winja's Fear en Winja's Force. Ook verschenen er enkele nieuwe toegangspoorten richting Rookburgh.

De achterzijde van de muur - aan de kant van de nieuwe achtbaan - wordt vormgegeven als een ouderwetse fabriek. Een ander gedeelte van de scheidingswand is nog niet af. Wie op het grote plein van parkdeel Berlin staat, ziet een immense stalen constructie boven de gebouwtjes uit torenen. Die moet nog aangekleed worden.

Openingsjaar
Het zomerseizoen van Phantasialand ging vandaag officieel van start. De komende maanden is het park nog druk bezig met het afmaken van de nieuwe flying coaster. Tot op heden werd het verwachte openingsjaar van de spectaculaire attractie niet gecommuniceerd. Op een parkeerplaats liggen nog een hoop baandelen en steunpilaren klaar om gemonteerd te worden.

Meer Phantasialand
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be