Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Movie Park Germany

Houten achtbaan Movie Park bestaat twintig jaar: wachtrij en baan opgeknapt

28-04-2019, 17.33 uur

De wachtrij van de houten achtbaan in Movie Park Germany is vernieuwd. Wie staat te wachten voor de rollercoaster The Bandit waant zich sinds kort in het Wilde Westen. De rij werd voorzien van nieuwe decoraties, waaronder posters, Amerikaanse vlaggen en een grote huifkar. Ook werd er een saloon ingericht waar ogenschijnlijk net een gevecht heeft plaatsgevonden.

Bovendien is in de rij nu een nieuwe video te zien. De afgelopen jaren werd een zeer kort filmpje over de attractie steeds tot vervelens toe herhaald. Nu kunnen wachtende bezoekers kijken naar een originele making-of-video van de houten achtbaan, afkomstig uit 1999.

"Ter gelegenheid van het twintigjarig bestaan van The Bandit zijn we in onze archieven gedoken", vertelt marketingdirecteur Manuel Prossotowicz aan Looopings. "Daar vonden we een interessante making-of waarin te zien is hoe de eerste moderne houten achtbaan van Duitsland destijds gebouwd is."

Vervangen
Verder heeft het Duitse pretpark tijdens de wintermaanden ook de achtbaan zelf gerenoveerd. Prossotowicz: "Elke winter wordt een deel van de baan vervangen. Dit keer is ruim honderd meter aan baandelen vernieuwd. Volgende winter komt de volgende tweehonderd meter aan de beurt, net zolang tot de hele baan gedaan is."Meer Movie Park Germany
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be