Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Familiepark Drievliet

Nieuwe attractie in Drievliet: interactieve waterspeelplaats

28-03-2019, 14.54 uur

Drievliet presenteert dit voorjaar een nieuwe attractie voor jonge bezoekers. In het Haagse familiepretpark wordt een interactieve waterspeelplaats gebouwd van duizend vierkante meter. Er komen dertig speelelementen op een waterdoorlatende vloer.

Voor de allerkleinsten zijn er onder andere een waterparaplu, waterstenen en een heuse waterpiano te vinden. Grotere kinderen kunnen zich bezighouden met tuimelemmers, waterkanonnen en watertunnels. De onderdelen zijn gefabriceerd door de Canadese firma Waterplay. Het bedrijf Watergames & More uit Zoetermeer zorgt voor de installatie.

Het zomerseizoen van Drievliet begint op zaterdag 6 april. Dit jaar bedraagt de entreeprijs 24,50 euro aan de kassa en 22,50 euro online. De nieuwe attractie is nog in aanbouw. Waarschijnlijk vindt de opening eind mei plaats.

Meer Familiepark Drievliet
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be