Welkom!

Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.

Help ons door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
Deze hinderlijke boodschap zal dan verdwijnen. Bedankt!
Movie Park Germany

Movie Park Germany haalt lookalike van Michael Jackson uit parade

28-03-2019, 15:19 uur | Reacties

Een lookalike van Michael Jackson is niet langer onderdeel van de parade in Movie Park Germany. Dat heeft het Duitse pretpark besloten naar aanleiding van alle ophef over de popzanger. In een nieuwe documentaire wordt Jackson beschuldigd van kindermisbruik. Daar wil het attractiepark liever niet meer geassocieerd worden.

Gisteren publiceerde Movie Park videobeelden van de generale repetitie van de parade op Instagram. Daarop was de Jackson-imitator nog wel te zien, zittend in één van de wagens. "Ik kan nu bevestigen dat de lookalike niet langer in het park voorkomt", vertelt een woordvoerder aan Looopings. "We vinden het belangrijk om zorgvuldig om te gaan met dergelijke gevoelige kwesties."

ZIE OOK: Zweeds pretpark gaat eerbetoon aan Michael Jackson niet weghalen

Volgens de voorlichter berust het inzetten van de acteur tijdens de repetitie op een misverstand. "Onze kostuumafdeling is zeer trots op het handgemaakte jasje van de imitator, dus dat was de belangrijkste reden dat hij ten tonele verscheen."

Hollywood
Vanaf morgen is Movie Park Germany weer open voor publiek. De parade Movie Park on Parade komt één keer per dag voorbij in de themagebieden Hollywood Street Set en Streets of New York.

ZIE OOK: Madame Tussauds twijfelt over weghalen standbeeld Michael Jackson

Reacties
Bijdrage