Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kinderpretpark Julianatoren

Zomerseizoen Julianatoren begint drie weken eerder dan gepland

28-03-2019, 10.56 uur

Het zomerseizoen van pretpark Julianatoren in Apeldoorn gaat drie weken eerder van start dan gepland. Eigenlijk zou het attractiepark de poorten weer openen op vrijdag 19 april. Vanwege de gunstige weersvoorspellingen heeft de directie besloten om komend weekend al open te gaan, op zaterdag 30 en zondag 31 maart.

"Ik ben supertrots op alle medewerkers, leveranciers, partners en alle andere externe bedrijven die deze vervroegde opening mede mogelijk maken", laat directeur Jeroen Buter weten. Of het park in het weekend van 6 en 7 april ook toegankelijk is, wordt later besloten. Dat hangt onder meer af van het weer.

Eerder werd al bekend dat in het weekend van 13 en 14 april een speciaal evenement gepland staat voor klanten van het AD. Daarvoor kunnen kaarten vooralsnog alleen online gekocht worden, voor 10 euro per stuk.

De opening van een nieuwe vrijevaltoren laat nog enkele weken op zich wachten. Julianatoren wacht op een controle van een keuringsinstantie. De attractie gaat De Hoge Hoed heten.

Meer Kinderpretpark Julianatoren
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be