Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Ouwehands Dierenpark Rhenen

1 aprilgrap: Hema neemt Ouwehands Dierenpark over

27-03-2019, 14.57 uur

Ouwehands Dierenpark gaat voortaan door het leven als Hema Dierenpark. Althans, dat heeft winkelketen Hema vandaag bekendgemaakt. In een video kondigt Hema-directeur Tjeerd Jegen aan dat de bekende dierentuin in Rhenen een transformatie zal ondergaan. Uiteraard gaat het om een 1 aprilgrap.

"Marcel Boekhoorn is de eigenaar van Hema, maar hij is ook de eigenaar van Ouwehands Dierenpark", vertelt Jegen in de videoboodschap. "En daar zagen wij kansen."

Voor bezoekers zou er weinig veranderen. Volgens de Hema-directeur kunnen zij binnenkort naar de dieren kijken onder het genot van Hema-tompoezen en -rookworsten. "Begin april hopen we de allereerste klanten officieel te mogen begroeten."

Meer Ouwehands Dierenpark Rhenen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be