Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling nu ook bereikbaar via WhatsApp

25-03-2019, 14.47 uur

Wie vragen heeft aan de Efteling, kan die nu ook via WhatsApp stellen. Het Kaatsheuvelse sprookjespark is sinds kort bereikbaar op een eigen WhatsApp-nummer: 0624878787. Dat bevestigt een Efteling-woordvoerder aan Looopings.

"Dit nieuwe contactkanaal zal als een soort wegwijzer dienen", zegt de voorlichter. "We kunnen gasten snel van relevante informatie voorzien over hun bezoek, of bijvoorbeeld helpen met het reserveren van een tafel in een restaurant."

De WhatsApp-berichten worden verzorgd door de webcare-afdeling van het attractiepark. Die is nu al actief via Twitter, Facebook, Facebook Messenger, Instagram en YouTube. Het project is een pilot. "We gaan bekijken hoe het bevalt", aldus de voorlichter.

Sollicitaties
Parken als Toverland en Avonturenpark Hellendoorn hadden al een eigen WhatsApp-telefoonnummer. Daar wordt WhatsApp voorlopig echter alleen gebruikt voor sollicitaties.

Meer Efteling
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be