Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Cinecittà World

Het hele jaar door sneeuwpret in Italiaans pretpark

13-05-2019, 18.18 uur

Bezoekers van een Italiaans pretpark kunnen voortaan het hele jaar door schaatsen, van ijsbergen af glijden en in de sneeuw spelen. Attractiepark Cinecittà World, gelegen in de buurt van Rome, opent binnenkort het sneeuwpark Il Regno del Ghiaccio. Het 'ijskoninkrijk' bestaat uit vijf verschillende activiteiten.

In het complex zijn een schaatsbaan, een ijsbaan met botsauto's, een bobsleebaan, een ijsglijbaan en een sneeuwspeeltuin te vinden. Volgens Cinecittà World gaat het om "het eerste overdekte sneeuwpark in Italië".

Il Regno del Ghiaccio zit niet inbegrepen bij de entreeprijs. Tickets kosten 5 euro per persoon. Voor een jaar lang toegang zijn bezoekers 25 euro kwijt, of 20 euro via internet. Dat is exclusief toegang tot het pretpark zelf.

Vliegsimulator
Cinecittà World opent dit jaar ook een vliegsimulator rond Leonardo da Vinci en een virtualreality-beleving die in het teken staat van Assassin's Creed.

Meer Cinecittà World
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be