Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Duinrell

Lidl geeft meer dan 50 procent korting op Duinrell-tickets

27-03-2019, 13.45 uur

Supermarktketen Lidl verkoopt de komende weken spotgoedkope kaartjes voor Duinrell. Een entreebewijs voor het Wassenaarse attractiepark kost dan geen 25 euro meer, maar 12 euro. Dat is 52 procent goedkoper dan normaal.

Bij de kassa van de supermarkt worden vanaf morgen vouchers verkocht die te activeren zijn via een speciale site. Klanten kunnen daar een dag naar keuze selecteren in de periode tot en met vrijdag 19 juli. Vervolgens ontvangen ze een ticket.

De vouchers zijn te koop tot en met maandag 22 april. Verzilveren kan tot en met vrijdag 12 juli. Per dag is een maximaal aantal entreekaarten beschikbaar.

Tikibad
Parkeren en toegang tot het Tikibad zitten niet bij de prijs inbegrepen. Voor een parkeerplek vraagt Duinrell 9 euro. Het zomerseizoen van Duinrell begint op zaterdag 30 maart.

Overigens kan een bezoek aan Duinrell nóg goedkoper. Het pretpark doet ook mee aan een Kruidvat-actie met gratis kaartjes bij aankoop van één of twee actieproducten. Voor de Lidl-actie hoeven echter geen producten gekocht te worden. Ook zijn de voorwaarden iets ruimer.

Meer Duinrell
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be