Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Marvel-festival in Disneyland Paris van start: drie vernieuwde shows

24-03-2019, 14.38 uur

In Disneyland Paris is dit weekend Marvel-festival Season of Super Heroes van start gegaan. Tot en met zondag 16 juni staat het Walt Disney Studios Park in het teken van de superhelden van Marvel, met drie vernieuwde shows en verschillende meet-and-greets.

Bij theatershow Marvel: Super Heroes United zijn de dialogen, de choreografie en de verhaallijn aangepast. Daardoor is de voorstelling een stuk beter te volgen dan voorheen. Iron Man, Captain America, Black Widow, de Hulk, Thor, Doctor Strange, Scarlet Witch, Spider-Man en Black Panther bundelen hun krachten om superschurk Thanos en zijn adoptiedochter Nebula te verslaan. Bovendien werden verschillende nieuwe special effects toegevoegd.

De show op het podium voor The Twilight Zone Tower of Terror heet voortaan Stark Expo: Make Way for a Better Tomorrow. Slechteriken Loki en Red Skull werken samen om de laatste uitvinding van Iron Man te stelen. Spider-Man, Thor en Black Widow proberen daar een stokje voor te steken. Ze worden geholpen door de nieuwste Marvel-superheld Captain Marvel.

Standbeeld
In de muzikale openluchtshow Guardians of the Galaxy Awesome Dance-Off krijgen Star-Lord en Gamora nu gezelschap van het boomachtige wezen Groot. Verder kunnen bezoekers op de foto met Captain America, Spider-Man en - voor het eerst in Disneyland Paris - Captain Marvel. De superheldin kreeg ook een eigen standbeeld, naast bestaande beelden van Iron Man, de Hulk en Black Panther.

Het Marvel-festival werd vorig jaar voor de eerst keer georganiseerd, toen in de zomer. Vanwege de verplaatsing naar de lente heet het evenement geen Summer of Super Heroes meer, maar Season of Super Heroes.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be