Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Fort Fun Abenteuerland

Duits pretpark opent spectaculaire nieuwe attractie Thunderbirds

30-05-2019, 21.06 uur | Reacties

Een Duits pretpark heeft deze week een spectaculaire thrillride geopend. Fort Fun Abenteuerland presenteerde woensdag de nieuwe attractie Thunderbirds: een heftige molen met tweepersoons gondels die over de kop vliegen.

Het attractietype wordt air race 8.2 genoemd. Fort Fun betaalde ruim 1 miljoen euro voor de nieuwigheid van de Italiaanse leverancier Zamperla. "Thunderbirds combineert een uitzonderlijk comfortabele rit met een hoge thrillfactor", laat het park weten. De attractie kreeg een indianenthema.

Volgens Fort Fun is de molen niet alleen een aanwinst voor waaghalzen. "Toeschouwers krijgen een overdonderend schouwspel voorgeschoteld, inclusief een bombastische soundtrack." De minimumlengte bedraagt 120 centimeter.

Klapper
Thunderbirds bevindt zich tussen tussen de attracties Dark Raver en Wild Eagle. "We geven veel om onze klassiekers, we willen de charme van het park behouden", vertelt een woordvoerster. "Maar nu was het gewoon tijd voor een grote klapper." Het gaat om de grootste investering in een attractie in tien jaar tijd.

Fort Fun Abenteuerland hoort bij de Looping Group, net als onder meer Avonturenpark Hellendoorn. Het Nederlandse zusterpark heeft de Duitse collega's via Facebook gefeliciteerd met de opening. Abonnementhouders van Hellendoorn mogen gratis naar Fort Fun, dat op zo'n twee uur rijden van Venlo ligt.Meer Fort Fun Abenteuerland
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be