Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Sprookjesboom de Musical terug in Efteling Theater

10-04-2012, 08.27 uur

De allerlaatste voorstelling van de musical Droomvlucht zit erop. Na een omvangrijke productie als deze doet de Efteling op musicalgebied een stapje terug.

's Zomers blijven de deuren van het Efteling Theater op slot en in het najaar worden de handpoppen van de uitgemolken animatieserie Sprookjesboom weer uit de mottenballen getrokken. Dat vertelden insiders aan Looopings.

In plaats van het uitbouwen van de samenwerking met Joop van den Ende koos men voor een kleinschalig kinderverhaaltje, door de Efteling zelf geproduceerd. Net als in 2009.

De nieuwe voorstelling gaat rond de herfstvakantie draaien. Voor de komende jaren heeft het park spectaculairdere entertainmentplannen: verschillende Efteling-characters krijgen in de toekomst hun eigen musical.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be