Welkom!

Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.

Help ons door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
Deze hinderlijke boodschap zal dan verdwijnen. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris bouwt nieuwe interactieve attractie rond Spider-Man

21-03-2019, 16:39 uur | Reacties

Disneyland Paris opent binnen enkele jaren een gloednieuwe interactieve attractie met Marvel-superheld Spider-Man in de hoofdrol. Dat heeft Disney zojuist officieel bekendgemaakt. Het achtergrondverhaal gaat over de fictieve Worldwide Engineering Brigade (WEB).

WEB, opgericht door Tony 'Iron Man' Stark, houdt zich bezig met het verfijnen van superkrachttechnologie. "Door 's wereldste slimste jonge uitvinders samen te brengen, is WEB in staat om nieuwe interfaces te ontwikkelen die ervoor zorgen dat iedereen zich bij de superhelden kan voegen", vertelt creatief leider Scot Drake van Marvel.

ZIE OOK: Twee attracties Disneyland Paris gaan definitief dicht in 2019

De attractie komt te liggen op de plek van de oude special effects-show Armageddon: les Effets Spéciaux in het Walt Disney Studios Park. Die is eind deze maand voor het laatst geopend. In december werd het exterieur van de Spider-Man-attractie al getoond. Toen wilde Disney de toevoeging nog niet bevestigen.

Special effects
Wat de attractie precies inhoudt, blijft voorlopig vaag. "Onderdeel van deze leuke, interactieve attractie is een goednieuwe, hypermoderne interface", zegt Drake. "Dankzij een mix van nooit eerder vertoonde techniek en fysieke special effects kunnen gasten van alle leeftijden zelf ervaren hoe het is om de krachten van een superheld te hebben."

Een identieke attractie wordt gebouwd in Disney-park California Adventure, gelegen in de Amerikaanse staat Californië.ZIE OOK: Disneyland Paris toont nieuw ontwerp voor Marvel-themagebied

Reacties
Bijdrage