Welkom!

Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.

Help ons door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
Deze hinderlijke boodschap zal dan verdwijnen. Bedankt!
Efteling

Deel van de Efteling blijft komende weken langer open

13-04-2019, 23:50 uur | ReactiesFoto: @Eftelflags

Een dagje Efteling eindigt de komende weken niet om 18.00 uur. Bij wijze van experiment blijven sommige attracties, winkels en restaurants tijdens de Nederlandse en Belgische meivakantie langer geopend. Bezoekers kunnen tot 20.00 uur een ritje maken in Droomvlucht, Villa Volta, Vogel Rok, Monsieur Cannibale en Symbolica.

Ook het Sprookjesbos, de Kleuterhof en enkele draaimolens op het Anton Pieckplein zijn na de officiële sluitingstijd van het park toegankelijk. Ook zijn er voorstellingen van paardenshow Raveleijn en fonteinenspektakel Aquanura. Het gaat om attracties in de themagebieden Marerijk, Reizenrijk en Fantasierijk. Carnaval Festival is gesloten voor onderhoud.

ZIE OOK: Efteling investeert 3 miljoen euro in Carnaval Festival: vernieuwde scènes en techniek

Bij de ingang delen Efteling-medewerkers viertalige flyers uit waarop staat welk gedeelte van het park precies open blijft. De parkdelen Anderrijk en Ruigrijk worden na 18.00 uur afgesloten met hekken. Vandaag stonden bij veel van de geopende attracties 's avonds nauwelijks wachtrijen.

Entreeprijs
De proef loopt tot en met zondag 5 mei. Daarna bekijkt de Efteling of de gedeeltelijke avondopenstelling voor herhaling vatbaar is. In juli en augustus, de herfstvakantie en de kerstvakantie is het volledige attractiepark standaard tot 20.00 uur geopend. Dan stijgt de entreeprijs met 2 euro.

ZIE OOK: Sommige Efteling-attracties komend voorjaar langer geopend

Reacties
Bijdrage