Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park

Bezoekers Europa-Park kunnen ballonvaart maken

21-03-2019, 10.41 uur

Bezoekers van het grootste attractiepark van Duitsland krijgen binnenkort de kans om te zweven in een luchtballon. Begin volgende maand vindt in Europa-Park het jaarlijkse Ballonfestival plaats. Tijdens het evenement gaan 37 verschillende heteluchtballonnen de lucht in.

Deelnemers kunnen Europa-Park bekijken vanaf maar liefst achthonderd meter hoogte. Wie een plek wil reserveren, moet contact opnemen met de Gastenservice van het pretpark. Een ballonvaart kost 165 euro per persoon.

Op vrijdag 5 april vindt er een vlucht plaats om 17.00 uur. Op zaterdag 6 april en zondag 7 april wordt er zowel om 07.15 uur als om 17.00 uur gevlogen. Er geldt een minimumleeftijd van 12 jaar en een minimumlengte van 1.40 meter. Bij slecht weer wordt de ballonvaart geannuleerd.

Zeppelin
Sinds 2016 kunnen bezoekers van Europa-Park er ook voor kiezen om de omgeving te verkennen vanuit een immense zeppelin.

Meer Europa-Park
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be