Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- & Vakantiepark Slagharen

Attractiepark Slagharen organiseert 'grootste kinderfeestje van Nederland'

21-03-2019, 11.37 uur | Reacties

In Attractiepark Slagharen vindt binnenkort het 'grootste kinderfeestje van Nederland' plaats. Op zaterdag 20 en zondag 21 april staat het Overijsselse pretpark in het teken van jeugdidolen en extra activiteiten. Op de eerste dag draait het programma voornamelijk om meisjes, terwijl op dag twee de jongens worden uitgenodigd.

Het evenement heet Invites. Zaterdag zijn de 10-jarige YouTube-ster Bibi en de 16-jarige zangeres Sterre Koning aanwezig. Zondag komen youtubers Ronald (22) en Royalistiq (21) langs. Beide heren hebben ruim 600.000 YouTube-abonnees. De kinderhelden verzorgen meet-and-greets en optredens. Royalistic gaat daarnaast live gamen.

Tijdens het feestweekend wordt in Slagharen ook een speciale PlayStation-ruimte opgetuigd. Verder zijn er workshops, kan er gelasergamed worden en verzorgt een dj muziek op het plein bij de entree. Jarigen mogen gratis naar binnen. Ze ontvangen bovendien een extra cadeautje.

Attracties
Entreekaarten - verkrijgbaar via de site van Slagharen - kosten 12,95 euro per persoon. Alle attracties zijn gewoon geopend. "We willen er een jaarlijks terugkerend evenement van maken", vertelt een woordvoerster aan Looopings.

Meer Attractie- & Vakantiepark Slagharen