Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Chantal Janzen kijkt achter de schermen bij Efteling-attracties

28-03-2019, 22.02 uur

Chantal Janzen heeft een kijkje achter de schermen gekregen bij verschillende Efteling-attracties. Dat was vanavond te zien op RTL 4. Voor haar programma Chantal Komt Werken draaide de tv-presentatrice een dagje mee in het Kaatsheuvelse sprookjespark.

's Ochtends mocht Janzen helpen met het controleren en opstarten van houten achtbaan Joris en de Draak. Hoewel ze wel tot de ruim 22 meter hoge top durfde te klimmen, lukte het niet om ook de rest van de baan lopend af te leggen. 's Middags was ze aanwezig in de nieuwste attractie Symbolica, om de dag vervolgens af te sluiten in het Sprookjesbos.

Daar poetste ze het huisje van Repelsteeltje en voerde ze een ongemakkelijk slechtnieuwsgesprek met Roodkapje. De opnames vonden plaats op woensdag 27 februari. Wie de hele aflevering wil bekijken, kan terecht op de website van RTL XL.

Meer Efteling
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be