Movie Park Germany

Looney Tunes na veertien jaar terug in Movie Park Germany

14-03-2019, 14:01 uur | Reacties

Movie Park Germany bereidt zich voor op een bijzondere comeback. Na meer dan veertien jaren keren de beroemde Looney Tunes terug naar het Duitse pretpark. Eind 2004, bij de transformatie van Warner Bros. Movie World naar Movie Park, werd afscheid genomen van de tekenfilmfiguren. Dit jaar zijn ze wederom onderdeel van het attractieaanbod.

"Twee oude bekenden maken hun rentree in onze 4D-bioscoop", vertelt een woordvoerder. "We gaan terug naar onze roots door Road Runner en Wile E. Coyote terug te brengen op het scherm. Dat is puur genieten voor de fans."


ZIE OOK: Looney Tunes komen naar Attractiepark Slagharen

De verhaallijn van de film laat zich raden: Wile E. Coyote smeedt snode plannen om Road Runner met behulp van complexe vallen eindelijk te pakken te krijgen. Dezelfde 4D-film was vorig jaar al te zien in zusterpark Attractiepark Slagharen.

Afspraken
Hoewel de Looney Tunes dus straks weer schitteren op het witte doek in Movie Park, kunnen bezoekers niet met de karakters op de foto. "Dat is helaas niet mogelijk door afspraken die filmmaatschappij Warner Bros. heeft gemaakt met andere attractieparken", legt de voorlichter uit.

Het Roxy-theater in Movie Park Germany vertoonde eerder producties rond marsmannetje Marvin the Martian, SpongeBob SquarePants, Shrek en Ice Age.

ZIE OOK: Movie Park Germany sluit attractie: Ice Age Adventure verdwijnt

Reacties