Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Movie Park Germany

Grote opknapbeurt voor waterbaan Bermuda Dreieck in Movie Park

14-03-2019, 12.07 uur

Movie Park Germany gaat de bekende waterbaan Bermuda Dreieck - Alien Encounter renoveren. De populaire attractie, die al jaren kampt met achterstallig onderhoud, is tot juni gesloten voor een enorme opknapbeurt. Daarbij worden het interieur én het exterieur aangepakt. Vanaf komende zomer heet de waterattractie Area 51 - Top Secret.

Sinds de opening in 1996 stond Bermuda Dreieck in het teken van de beruchte Bermudadriehoek in de Atlantische Oceaan, waar volgens verhalen buitenaardse wezens actief zijn. Straks draait de attractie om de geheimzinnige Amerikaanse militaire basis Area 51, gelegen in de Nevadawoestijn.

Nu oogt de attractie nog als een enorme vulkaan. "De vulkaan krijgt het uiterlijk van een berg in de woestijn", vertelt marketingdirecteur Manuel Prossotowicz aan Looopings. "Bezoekers gaan terug naar de vroege jaren vijftig, waar ze het geheim achter Area 51 ontdekken. De Amerikaanse regering nodigt hen uit voor een open dag op de militaire basis. Zo wil men bewijzen dat er niets waar is van geruchten over bovennatuurlijke levensvormen."

Nieuwe effecten
Movie Park heeft mediabedrijven IMAscore en IMAmedia ingeschakeld voor het componeren van een nieuwe soundtrack en het installeren van nieuwe effecten. "Het concept komt van onze eigen creatieve afdeling", aldus Prossotowicz. De heropening staat gepland voor het begin van de zomervakantie.

In het voorjaar opent het Duitse pretpark al het nieuwe kindergebied Adventure Bay, met de figuren uit de tv-serie PAW Patrol. Drie kinderattracties moeten het veld ruimen.

Meer Movie Park Germany
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be