Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Walibi Holland komt met kindvriendelijk halloweenevenement

13-03-2019, 16.20 uur | Reacties

Halloween in Walibi Holland is dit jaar ook geschikt voor kinderen. Het pretpark organiseert al jaren Halloween Fright Nights voor volwassenen, met gruwelijke karakters en angstaanjagende spookhuizen. Komend najaar zijn ook kinderen vanaf 6 jaar welkom.

"Omdat de Halloween Fright Nights voor onze jongste sensatiezoekers te heftig zijn, bieden we tijdens dit nieuwe Halloween-evenement overdag een speciaal kindvriendelijk programma aan", zegt een woordvoerder. "Het blijft van hoogstaande kwaliteit, spannend en uitdagend, maar niet doodeng zoals het avondprogramma vanaf 18.00 uur."


ZIE OOK: Walibi Holland verandert weer van marketingstrategie: 'Meer dan alleen thrillrides'

Het kindvriendelijke Halloween-feest vindt plaats op alle dagen van de Halloween Fright Nights, plus op zeven extra dagen in de herfstvakantie. Dat zijn maandag 14, dinsdag 15, woensdag 16, donderdag 17, maandag 21, dinsdag 22 en woensdag 23 oktober. De Fright Nights voor 16-plussers beginnen om 18.00 uur, al zijn sommige spookhuizen 's middags al geopend.

Gestopt
Van 2005 tot en met 2009 organiseerde Walibi ook al een Halloween-evenement voor de kleintjes. Onder leiding van directrice Mascha van Till is het park daar in 2010 mee gestopt. Nu is onder leiding van dezelfde directrice besloten om het kindvriendelijke griezelfestijn toch weer terug te brengen.

Vorige maand werd al duidelijk dat Walibi in 2019 opnieuw van marketingstrategie en doelgroep wisselt. In het jaar dat de sensationele achtbaan Untamed opengaat, wil men niet meer focussen op heftige attracties. "We laten zien dat Walibi Holland niet alleen voor thrillseekers is", zei Van Till bij de presentatie van de plannen.

ZIE OOK: Bezoekersaantal Walibi Holland opnieuw gedaald in 2018

Reacties