Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling past kindershow aan voor internationale bezoekers

12-03-2019, 13.08 uurBeeld: @promenadefotos

De Efteling houdt steeds vaker rekening met internationale bezoekers. Dat geldt ook voor het entertainment. Bij de Sprookjesboom-shows in het attractiepark worden sinds deze week Engelstalige liedjes en zinnen gebruikt om buitenlandse toeschouwers bij de les te houden.

Dat bevestigt een Efteling-woordvoerder aan Looopings. "Bij het vernieuwen van de show is een Engelstalig stuk toegevoegd in het kader van de internationalisering", zegt hij. Komen er later ook Duitse of Franse gedeeltes bij? "Dat is op dit moment nog niet bekend."

Gisteren ging een reeks nieuwe Sprookjesboom-poppenshows in première in het Openluchttheater in het Sprookjesbos. Er zijn vier verschillende voorstellingen: met Roodkapje, Assepoester, Langnek of Wolf. Het grootste verschil met de vorige shows is dat er voortaan maar één acteur tegelijk optreedt.

Nederlands
Overigens vermeldt een informatiebord bij het theater in het Engels, Duits en Frans dat de shows in het Nederlands worden opgevoerd.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be