Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Medewerkers Disneyland Paris tellen af tot sluiting Rock 'n' Roller Coaster

10-03-2019, 14.00 uurBeeld: Parkinside

Onder de noemer "The Final Countdown" werken medewerkers van Disneyland Paris toe naar de definitieve sluiting van Rock 'n' Roller Coaster starring Aerosmith. De bekende lanceerachtbaan gaat op zondag 1 september definitief dicht. Vervolgens krijgt de attractie een Marvel-thema, met superheld Iron Man in de hoofdrol.

In het station van de achtbaan hangt een whiteboard waarop personeelsleden de dagen aftellen tot het allerlaatste ritje. Daarop staat nu "175 days to go". "The Final Countdown" is een verwijzing naar het gelijknamige rocknummer van de Zweedse band Europe.

De heropening van de attractie vindt plaats in 2020. Een gedeelte van het Walt Disney Studios Park wordt de komende jaren omgebouwd tot een Marvel-gebied. Daarbij moet ook de naastgelegen special effects-attractie Armageddon: les Effets Spéciaux het veld ruimen. Die is op zondag 31 maart voor het laatst geopend.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be