Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Legoland Windsor Resort

Legoland opent Villa Volta-kloon met monsterthema

14-04-2019, 11.12 uur | ReactiesBeeld: @themeparksuk

Legoland in Groot-Brittannië heeft dit weekend een nieuwe familieattractie geopend, vergelijkbaar met Villa Volta in de Efteling. Bezoekers van Legoland Windsor betreden het een vervallen landhuis waar Lego-monsters een feest organiseren. De attractie heet Haunted House Monster Party.

Hoofdpersonage is Lord Vampyre. Na een voorshow met schermen heet hij zijn gasten welkom in een vrolijk versierde eetzaal, waar hij een verrassing in petto heeft. Als de ultieme 'feesttruc' laat de vampier de kamer draaien. Dat gaat gepaard met veel lichteffecten.

Haunted House Monster Party is een madhouse van de Nederlandse fabrikant Vekoma. Eind jaren negentig schoten dergelijke attracties als paddenstoelen uit de grond. Inmiddels staan er exemplaren in parken als Walibi Holland, Walibi Belgium, Bellewaerde, Phantasialand, Parc Astérix en Gardaland. Het afgelopen decennium kwamen er echter nauwelijks meer nieuwe Vekoma-madhouses bij.Meer Legoland Windsor Resort
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be