Welkom!

Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.

Help ons door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
Deze hinderlijke boodschap zal dan verdwijnen. Bedankt!
Disneyland Paris

Abonnementen Disneyland Paris fors duurder: 449 euro voor jaar toegang

12-03-2019, 15:12 uur | Reacties

Disneyland Paris verhoogt de prijzen van abonnementen. Vanaf begin april betalen bezoekers een stuk meer voor een jaarpas. De duurste variant, goed voor 365 dagen toegang, gaat 449 euro per persoon kosten. Dat is 50 euro meer dan de huidige prijs.

Met de zogeheten Infinity-jaarpas krijgen abonnees ook 20 procent korting op souvenirs en 15 procent op restaurants. Daarnaast mogen ze vrienden met korting mee naar binnen nemen. Parkeren zit bij het abonnement inbegrepen.

ZIE OOK: Disneyland Paris verhoogt prijzen van abonnementen

De prijs van een Magic Plus-abonnement, dat op 350 dagen per jaar geldig is, stijgt van 259 euro naar 299 euro. Wie een Magic Flex-pas aanschaft, is straks 259 euro in plaats van 219 euro kwijt. Met zo'n abonnement zijn bezoekers driehonderd dagen per jaar welkom. Disney-fans die genoegen nemen met 150 dagen toegang per jaar, kunnen voor 179 euro een Discovery-pas aanschaffen. Die kostte voorheen 149 euro.

Meermaals verhoogd
De laatste prijsverhoging vond een jaar geleden plaats. Ook de kassaprijzen van Disneyland Paris zijn de afgelopen jaren meermaals verhoogd. Tegenwoordig kost een entreebewijs voor één van de parken 84 euro. Wie op dezelfde dag beide Disney-parken wil bezoeken, betaalt 104 euro. Voor een parkeerplek durft men tegenwoordig 30 euro per dag te vragen.

Een Disney-woordvoerder verdedigt de nieuwe abonnementsprijzen als volgt: "Deze prijsevolutie hangt samen met de tarieven van onze dagkaartjes. Jaarpassen blijven de meest voordelige oplossing om het hele jaar door van de Disney-parken te genieten."

2025
Disneyland Paris heeft al bijna vijf jaar geen grote nieuwe attractie geopend. De laatste serieuze toevoeging was de 4D-darkride Ratatouille: The Adventure in de zomer van 2014. Er zijn plannen voor een grote uitbreiding van het Walt Disney Studios Park, maar die is naar verwachting pas in 2025 afgerond.

ZIE OOK: Absurde prijsverhoging: parkeren bij Disneyland Paris kost nu 30 euro

Reacties
Bijdrage