Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Pairi Daiza

Zo duur is overnachten in de grootste dierentuin van de Benelux

15-05-2019, 10.46 uur

De grootste dierentuin van de Benelux opent volgende maand een vakantiepark met huisjes en een hotel. Vanaf zaterdag 22 juni kunnen bezoekers blijven slapen in het Belgische dierenpark Pairi Daiza. Alle hotelkamers en vakantiehuisjes staan in het teken van de Canadese provincie Brits-Colombia.

De accommodaties horen bij het nieuwe themadeel The Last Frontier. Verblijfsgasten kijken uit op gebieden met wolven, beren of zeeleeuwen. Het hotel wordt The Paddling Bear genoemd. Daar zijn ook een bar, een restaurant en een souvenirwinkel te vinden. De huisjes - inclusief bubbelbad en priv├ęsauna - kregen de namen The Full Moon Lodge en The Natives House. In totaal is er plaats voor zo'n 250 gasten.

De accommodaties zijn niet voor iedereen weggelegd. Een gezin met twee volwassen en twee jonge kinderen betaalt voor een weekendje weg met twee overnachtingen in een The Full Moon Lodge bijvoorbeeld 2152 euro. The Natives House is met 1960 euro iets goedkoper. Twee nachten verblijven in een familiekamer in het hotel kost 1192 euro.

Entreekaarten
De tarieven zijn inclusief entreekaarten voor Pairi Daiza, een uur eerder toegang tot het park, ontbijt, diner, toegang tot The Last Frontier buiten de reguliere openingstijden, een welkomstgeschenk, parkeren en gratis drankjes op de kamer. Abonnementhouders krijgen 10 procent korting.

Pairi Daiza is niet het eerste dierenpark in de Benelux waar bezoekers kunnen slapen tussen de wilde dieren. Het Brabantse Safaripark Beekse Bergen opende vorig jaar al een Safari Resort met giraffen, zebra's, struisvogels, dromedarissen, neushoorns en leeuwen.

Meer Pairi Daiza
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be