Wanneer gaan de pretparken weer open? Check looopings.nl/open voor alle data.
Pairi Daiza

Zo duur is overnachten in de grootste dierentuin van de Benelux

15-05-2019, 10:46 uur | Reacties

De grootste dierentuin van de Benelux opent volgende maand een vakantiepark met huisjes en een hotel. Vanaf zaterdag 22 juni kunnen bezoekers blijven slapen in het Belgische dierenpark Pairi Daiza. Alle hotelkamers en vakantiehuisjes staan in het teken van de Canadese provincie Brits-Colombia.

De accommodaties horen bij het nieuwe themadeel The Last Frontier. Verblijfsgasten kijken uit op gebieden met wolven, beren of zeeleeuwen. Het hotel wordt The Paddling Bear genoemd. Daar zijn ook een bar, een restaurant en een souvenirwinkel te vinden. De huisjes - inclusief jacuzzi en privésauna - kregen de namen The Full Moon Lodge en The Natives House. In totaal is er plaats voor zo'n 250 gasten.


ZIE OOK: Grootste dierenpark van Benelux investeert in nieuw themagebied

De accommodaties zijn niet voor iedereen weggelegd. Een gezin met twee volwassen en twee jonge kinderen betaalt voor een weekendje weg met twee overnachtingen in een The Full Moon Lodge bijvoorbeeld 2152 euro. The Natives House is met 1960 euro iets goedkoper. Twee nachten verblijven in een familiekamer in het hotel kost 1192 euro.

Entreekaarten
De tarieven zijn inclusief entreekaarten voor Pairi Daiza, een uur eerder toegang tot het park, ontbijt, diner, toegang tot The Last Frontier buiten de reguliere openingstijden, een welkomstgeschenk, parkeren en gratis drankjes op de kamer. Abonnementhouders krijgen 10 procent korting.

Pairi Daiza is niet het eerste dierenpark in de Benelux waar bezoekers kunnen slapen tussen de wilde dieren. Het Brabantse Safaripark Beekse Bergen opende vorig jaar al een Safari Resort met giraffen, zebra's, struisvogels, dromedarissen, neushoorns en leeuwen.

ZIE OOK: Waan je in Afrika met 25 foto's van het nieuwe Safari Resort Beekse Bergen

Reacties